maanantai 14. toukokuuta 2012

Muuttopennut ; )

Ensimmäisenä pennuista otti ja lähti "Elma" eli Prinsessa Consuela Bananahammock, ja virallisemmin Bullbugbear's Pleasant Riderhood, ei sen kauemmas kuin Ouluun ja veljentyttärelle Annalle, joten tullaan näkemään Elmaa aika useasti...jo ensi viikolla ; )

Bullbugbear's Pirrip eli tuleva Harri kävi kylillä shoppailemassa itselleen ja siskolle pannat ja tutustelemassa uudemman kerran auton kyytiin. Parivaljakko muuttaa aina Norjaan asti ; )


         Pirrip ja Peggotty matkalla vuonomaahan! Ha en fin tur og hilsener fra Finland!

Pikainen visiitti Haaparannalle ja Hööksiltä oli pakko käydä ostamassa Elmalle uudet timantit. Tytöthän tunnetusti tykkää timanteista ; )

            Neljä, on paljon vähemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuin seitsemän...



Sitten läks entinen Juissi ja nykyinen Pentti kohti Littoista. Mukavaa matkaa ja elostelua Penalle sinne Turkkusen suunnalle Rosenbergin perheeseen, oo mies ja minibulli samanaikasesti : )

                                         .. ja hetken meitä oli tällainen kolmikko.

Kunnes Unneli elikkäs Bertta sanoi meille viikonloppuna heipat ja muutti Katin luo Revonlahdelle. Siellä onkin karvakorvia, joita pitää pikkubullin sisukkuudella kurissa ja nuhteessa ; )

Mutta on tässä kotiin jäämisessä hyvätkin puolensa... ei ole enää vesikupilla ruuhkaa, tuumii Pelttor.

                                 Sängyssäkin on loistavasti tilaa, mietiskelee Tahko.

                   mutta joskus meillä vaan käy aika pitkäksi ihan kahdestaan ... : /


NO, EI TODELLAKAAN !!!! Mehän ollaan Tahko ja Pelttor, pikku-ikiliikkujat, jotka kyllä keksii mitä tehdä ja minne mennä : )))






Ei kommentteja: